Pris

Pris: 
1.495.000 kr.

Solvænget 4, 4621 Gadstrup - 1903356

Beskrivelse

Solvænget 4, 4621 Gadstrup - 1903356

På en lukket vej i Gadstrup ligger denne solide villa og venter på nye ejere. Her får I en spændende indretning med forskudte plan, og udenfor er der en lukket have med flere hyggekroge. Læg dertil en praktisk beliggenhed tæt på skole og indkøb.

De typiske gøremål i hverdagen kan hurtigt klares, da I har både DagliBrugsen og Gadstrup Skole inden for en kilometers afstand. Samtidig ligger huset tilpas tæt på København til, at storbyens mange tilbud kan benyttes i hverdagen. Hvad enten I foretrækker bilen eller offentlig transport, tager det omkring tre kvarter at nå frem til hovedstadens centrum.

Villaen byder på i alt 129 m2 bolig, en udestue på 17 m2 og dertil kommer en kælder på 37 m2. Med til huset hører også en garage på 30 m2.

Inden døre får I en entré, et spisekøkken og en stue, der ligger i samme niveau. Et par trin op har I den hævede del af stuen, og i dette plan ligger der også et værelse og et badeværelse med badekar. Derudover får I endnu en hyggelig stue med brændeovn. Førstesalen består af en møblérbar repos og et enkelt værelse, og i kælderen er der et vaskerum og et disponibelt rum.

Den sydvestvendte udestue giver mulighed for at betragte haven og tyvstarte på sommeren. Når temperaturen er til det, er det oplagt at nyde vejret på en af de mange terrasser.

Kort og godt er dette en villa, der ikke er som de andre. Vi anbefaler jer at se den med egne øjne, og det kan vi hjælpe med at arrangere. Ring og book en fremvisning allerede i dag.

Information

Bolig

129 m²

Antal rum

4

Antal etager

3

Opført

1959

Energimærke

E

Økonomi

Kontant

1.495.000 kr.

Mdl. ejerudgift

2 786 kr.

Standardfinansering

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto ekskl. ejerudgift

6.709 kr.

Netto ekskl. ejerudgift

5.631 kr.

Boligens Dokumenter

Kort

Bestil en fremvisning

Ønsker du at se nærmere på denne bolig?

Bestil fremvisning