Pris

Pris: 
5.695.000 kr.

Svogerslev Hovedgade 21, 4000 Roskilde - 1903368

Beskrivelse

Svogerslev Hovedgade 21, 4000 Roskilde - 1903368

Her mødes nyt og gammelt på den helt rigtige måde. Man kan ikke undgå at blive i godt humør, når man ruller ind på den store gårdsplads og parkerer i skyggen af de smukke gamle træer. Man føler sig virkelig velkommen og nærmest hensat til en anden tid.
Ejendommen består af hovedbygningen og en stor længe med indbyggede garager. Stråtaget (brandhæmmende) er lagt på begge længer for omkring 10 år siden og er med til at skabe rammen om det perfekte hjem til familien, der vil ha mere end blot et sted at bo.
Hovedhuset består af følgende: Entre med adgang til gæstetoilet og et værelse. Fra entreen kommer man ind i stuen, eller rettere stuerne. Her er blevet plads til både opholdsstue, spisestue og en klinkebelagt (gulvvarme) pejsestue med det smukkeste lysindfald. Fra spisestuen er der åben adgang til det store moderne køkken der også har direkte adgang til den overdækkede terrasse mod syd. På 1. sal finder du en meget stor repos (kan nemt blive et ekstra værelse) og to regulære værelser. Fra det ene værelse er der afgang til den overdådige tagterrasse. Hertil kommer særdeles smagfuldt flisebad med brus.
I sidebygningen (ikke registreret som bolig) finder du følgende: Forrum med trappe til 1. sal og adgang til vaskerum. Hertil kommer grovkøkken, stort opbevaringsrum, værkstedsafdeling og adgang til den dobbelte garage med grav og støbt gulv.
På 1. sal finder du et flere disponible rum med et utal af anvendelsesmuligheder.
Kort sagt får du en bolig der kan opfylde mange drømme om plads til hele familien og mulighed for at dyrke pladskrævende fritidsinteresser i hjemmet.
Det flotte stråtag er som nævnt brandhæmmende og det betyder en meget lavere udgift til husforsikringen, end traditionelle stråtage ville medføre.
Hele haveanlægget er særdeles velholdt og rummer flere terrasser, der skaber en skøn ramme for familiens udeliv.
Ejendommen ligger centralt i Svogerslev, lige vest for Roskilde og byder på god skole, indkøb, bustransport til Roskilde Station - alt sammen i gåafstand. Hertil kommer gåafstand til Lynhøjsøerne, der byder på rent badevand, fiskeri, hundeagility og meget mere.
Det er fuldt fortjent at denne ejendom er noteret som bevaringsværdig (niveau 6).
Bestil en fremvisning hos Wennemoes Bolig på tlf. 4635 0011.

Information

Bolig

203 m²

Antal rum

5

Antal etager

2

Opført

1927

Energimærke

D

Økonomi

Kontant

5.695.000 kr.

Mdl. ejerudgift

5 764 kr.

Standardfinansering

Udbetaling

285.000 kr.

Brutto ekskl. ejerudgift

25.426 kr.

Netto ekskl. ejerudgift

20.143 kr.

Boligens Dokumenter

Kort

Bestil en fremvisning

Ønsker du at se nærmere på denne bolig?

Bestil fremvisning